Åh

Hatar det hatar det hatar det!!!

Inget tråkigt liv

Först av allt så måste jag bara be om ursäkt att jag skrev att bejbe kom på åttonde plats på km, han kom på femte plats :)

Man går och tänker hela dagarna att man har ett så tråkigt liv att inget händer och man gör bara samma sak varje dag..
Men va fan för det första så blir livet vad man gör det till och dessutom så satt jag och kollade igenom lite bilder och jag har inget tråkigt liv, visst visst det kanske inte händer något skit stort varje dag men jag har insett att min vardag, när jag träffar mina vänner och pojkvän får mig att må så bra. När jag och camilla gör de fulaste sakerna, när vi står på hemma gjorda crossbanan och hejar på grabbarna, när vi står på fem timmars banan tillsammans allihop, och när vi är grillgirls :). Vi hälsar på grysan, fikar gör allt möjligt. Andra kanske tänker fan vad drygt, jag tänker fan vad skönt :)




                          

Tävling

Idag har chrisse kört Km i cross, han är så sjukt duktig och jag är grymt stolt över honom! Fast han var så slut så att han ramlade flera gånger av ren utmattning så kom han på 8e plats av 43 tävlande, och då har han ändå inte kört på 4 år...det säger väl rätt mycket bara det.

Ibland när man kommer att tänka på dig, så påminns man hur mycket man faktiskt saknar dig och våra stunder vi haft. Har inte träffat dig ordentligt på tre år!  Tänker på vårat bio besök haha hur mycket kan man krångla till det?
Men tyvärr så är det så att du befinner dig på andra sidan jordklotet och där jag finns, trivs och har hela mitt liv, där finns inte du och jag tror heller aldrig att du riktigt har trivts här inte som jag gör..
Du har ett större behov en vad jag har och det är så jäkla fantastiskt att du gör precis det du vill med ditt liv och trots att jag vill att du ska leva ditt liv här med mig och oss så är jag så stolt och lycklig över att du trivs och gör det du vill, och dessutom gör det riktigt bra!


Nyckelaffären

Idag har Camilla och  jag retat upp en nyckel affärs ägare så att han slängde de nya nyckelringarna i papperskorgen " De här inte bra" "Man inte göra så" sa han ett antal gånger. Gjorde en cyklist så rädd att han antagligen slutade med sin sport, och som vanligt gjort bort varandra. Och vad gjorde vi när allt detta hände? 

Höll benen i kors för att inte kissa på oss och försökte chippa efter luft medans vi grät!

Vad händer i helgen då?
Camilla har förhoppningsvis fest och jag och Chrisse bus ska vara chaufförer åt mamma och pappa + fler som ska på räkkryssning.

Over and out!
 


RSS 2.0